HOME SERVICES ONS PROFIEL ONS PORTFOLIO VRAGEN?

Services

Zarif ICT Solutions levert een breed pakket aan ICT- en hieraan gerelateerde diensten. De activiteiten van ons strekken zich uit van de ontwikkeling van statische websites tot de ontwikkeling van complexe client-server applicaties. Onze specialisme is het ontwikkelen van web based applicaties voor het J2EE platform. Hieronder vindt u een opsomming van onze services.

Web based applicaties

Wilt u uw bedrijfsprocessen automatiseren? Dan bent u bij ons op het goede adres. De applicaties die wij ontwikkelen voegen een grote waarde toe aan de kwaliteit van uw diensten en/of producten. Wij ontwikkelen web based applicaties die gebaseerd zijn op browsertechnologie. Door de technieken die wij gebruiken zijn deze web based applicaties plaats en platform onafhankelijk en goedkoop in onderhoud.

Bemiddeling

Heeft u voor uw project een ervaren IT'er nodig die u tijdelijk wilt inhuren? Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar de juiste match voor uw project. Zarif ICT Solutions werkt samen met ervaren IT'ers die een grote toegevoegde waarde aan uw project kunnen leveren.

Websites

Zarif ICT Solutions ontwikkelt websites van hoge kwaliteit. Er wordt gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen op de markt van webtechnologieën. Wij bouwen websites van klein tot groot, van statisch tot dynamisch. Ook restylen wij bestaande websites.

Consultancy

Heeft u vragen/problemen op ICT-gebied? Aarzel niet, wij zijn u graag van dienst!

Copyright 2002-2013 Zarif ICT Solutions