HOME SERVICES ONS PROFIEL ONS PORTFOLIO VRAGEN?
Het bedrijfsprofiel

Ontwikkelaars, die grenzen verleggen door internet ready systemen te ontwikkelen. We ontwikkelen sneller, wat goed is voor de time-to-market. "We focus on your business"; we bedenken en implementeren bedrijfskritische oplossingen. Zarif ICT Solutions is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en onderhouden van web based applicaties voor het J2EE platform voornamelijk gericht op het MKB. Bij Zarif ICT Solutions ligt de focus vooral op customization, elk aspect van de vormgeving en het uiteindelijke gebruik worden naar de wensen van de klant ingericht. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij door middel van professionele technieken zeer goed uw wensen vaststellen en realiseren.

Klantwaarden

Waardering voor innoverend oplossend vermogen. Een voorwaarde voor succes is dat wij de regels van het spel willen veranderen. Het is niet zozeer alléén de klant (lees gebruiker) die een voorname rol speelt maar het zijn de doelstellingen van de business/klant en de technologische vernieuwingen die een belangrijke randvoorwaarde voor succes aandragen.

De gebruikers

Het doel van de applicaties is het optimaal ondersteunen van de bedrijfsprocessen en het verhogen van de eindgebruikers-productiviteit, kwaliteit en de beheersbaarheid. Hieruit volgt automatisch dat niet de techniek, maar de organisatie en de gebruiker centraal dienen te staan. In de visie van Zarif ICT Solutions is het zeer essentieel om de gebruikers in alle stadia van het project te laten participeren. Hierdoor wordt sneller een breder draagvlak verkregen waardoor we in staat zijn applicaties te bouwen die een zeer hoge mate van gebruikersacceptatie kennen.

De techniek

Zarif ICT Solutions ontwikkelt zowel stand-alone applicaties als schaalbare web based client/server systemen voor het internet. Systemen waarbij de meest kritische elementen zoals bedrijfsregels, rekenregels en logica geïmplementeerd worden in een middenlaag van business componenten. Systemen die u vrijwaren van substantiële investeringen als er zich technologische vernieuwingen aandienen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals J2EE, UML, OO en andere.

Projectaanpak

Zarif ICT Solutions stelt uw onderneming in staat om het bestaande informatiesysteem via verschillende kanalen te ontsluiten. Terwijl uw concurrenten aan de tekentafel plaatsnemen bent u al bezig om uw ICT omgeving aan te passen.

Partner

U zoekt een partner die met u meedenkt en uw business als basis neemt. Een partner die oplossingen aanbiedt die u in staat stellen snel te reageren op uw continu veranderende omgeving. Zarif ICT Solutions is voor u de partij als het gaat om intelligente ICT oplossingen die u helpen de benodigde slagkracht te behouden.

Wilt uw meer informatie maak dan een afspraak met één van onze consultants om te kijken of onze aanpak u aanspreekt.

Copyright 2002-2013 Zarif ICT Solutions